Skip to main content

Onlangs had ik een spannende sex afspraak met Frans. In aanloop naar onze spannende afspraak stuurde Frans mij een erotisch verhaal dat hij met hulp van een schrijfster had geschreven: “Onvergetelijke verjaardag” is de originele titel, geschreven door Kinky Linde. Het origineel is te lezen op https://www.opwindend.net/Sexverhaal-46830_Onvergetelijke-Verjaardag.html

Frans vroeg of ik iets met het erotische verhaal kan/wil doen… Nadat ik een stukje had gelezen, stemde ik in, en ben ik begonnen het verhaal te herschrijven, met behoud van de originele verhaallijn, en daarna heb ik een spannend én erotisch vervolg toegevoegd.

I hope you like it.

Veel leesplezier… xxx

Bijna 40 jaar geleden werd Frans geboren als het vijfde kind, en de eerste zoon van een keurige Zeeuwse plattelandsfamilie.  Zijn vader was de plaatselijke huisarts en lid van het kerkbestuur; een man met hoog aanzien. Het was vaders grootste wens dat kleine Frans later eveneens medicijnen zou gaan studeren, in Amsterdam of Leiden.

Dat het leven van Frans heel anders zou verlopen, had niemand kunnen vermoeden… Behalve tante Sandra.

Tante Sandra was anders. Tante Sandra rookte sigaretten, en op een familiefeestje had hij tante Sandra gezien in een korte, leren rok met zwarte netkousen eronder. Tante Sandra liep op naaldhakken waar ze heel uitdagend op kon lopen. Frans had zijn ogen niet van haar kunnen afhouden.

Op een ander familiefeestje, op een mooie zomerdag in de grote achtertuin, had Frans toevallig bij tante Sandra een grote tatoeage op haar onderrug gezien, en een andere grote tatoeage op haar schouder. Wauw, dat was stoer!

Over tante Sandra werd thuis niet gesproken, maar kleine Frans kon zijn nieuwsgierigheid niet onderdrukken, hij bleef doorvragen over tante Sandra bij zijn moeder, haar zus.  Uiteindelijk had Frans antwoord gekregen op de vraag  “Wat doet tante Sandra voor werk?”.  Zijn moeder had geantwoord “Ze is de secretaresse van de directeur van een groot bedrijf”.

Frans had geprobeerd zijn stoere tante Sandra voor te stellen als een soort hulpje van een directeur: Dat beeld klopte niet.

Toen Frans ouder werd en ging puberen, begon hij zijn tante alleen maar interessanter te vinden. Haar korte blonde haar. Haar tattoos. Haar hoge hakken. Nu pas kreeg hij interesse in haar grote borsten, de vormen waren altijd duidelijk zichtbaar onder de strakke tops die tante Sandra droeg. Tante Sandra had vriendelijk naar hem geglimlacht toen ze had gezien dat Frans z’n ogen niet van haar borsten kon afhouden. “Je wordt nu een echte man”,  had z’n tante vriendelijk fluisterend tegen hem gezegd, daarna had tante Sandra hem een knipoog gegeven.  Frans voelde zich daar onzeker over. Mocht hij wel deze gevoelens krijgen van zijn tante?

Dan kwam er nog een vraag bij hem op: Waarom was hij nog nooit bij zijn tante thuis geweest? Zijn tante was een mysterie en dat maakte dit alles nog zoveel interessanter.

Frans was een puber, bijna vijftien, toen zijn ouders hem niet meer de hele zomervakantie thuis wilden hebben. Vakantiebaantjes lagen in die tijd niet voor het oprapen en zijn moeder vroeg of hij misschien op bezoek, vakantie wilde bij vrienden.

“Ik wil wel een keer op vakantie bij tante Sandra” had Frans enthousiast geantwoord.

“Tante Sandra? Krijgen we die discussie nu weer? Nee, had ik gezegd!” had z’n moeder geïrriteerd gereageerd, waarna Frans boos stampend over de houten vloer en de trap naar z’n slaapkamer was gelopen, en eenmaal achter zijn computer had hij het e-mailadres van zijn tante opgezocht: Hij zou haar zelf vragen of hij op bezoek mocht komen.

Die avond belde tante Sandra met zijn moeder. De telefoon stond in de hal, Frans zat in de huiskamer en spitste z’n oren terwijl hij kriebels in z’n buik voelde. Het werd een lang gesprek met vele discussies, maar uiteindelijk had hij gehoord dat zijn moeder had ingestemd! Eindelijk zou Frans bij zijn tante gaan logeren!

“Nou, je mag blij zijn”, had z’n moeder gezegd, terwijl ze Frans diep had aangekeken, “tante Sandra komt je morgenochtend rond 11 uur ophalen; je mag met haar mee, jullie gaan naar haar huis in Frankrijk.”

Die nacht lukte het Frans niet om te slapen, hij was te gespannen. Pas ‘s ochtends vroeg, toen de vogels begonnen te tjilpen en de haan kukelde, dommelde Frans eindelijk in., maar de rust duurde niet lang, want 7:15 precies hoorde hij het harde geluid van de bronzen klok bel in de hal, zoals z’n moeder elke ochtend iedereen in huis wakker schudde. Frans sprong uit bed!

Iets over elven hoorde Frans het geluid waar hij zo naar had verlangd; een auto reed het grindpad op. Hij rende naar de voordeur, en even later zag hij tante Sandra uit haar rode BMW cabrio stappen. Ze had een korte zwart leren rok aan, en een glanzende, glimmende, die uitgesneden rode satijnen top, die strak bollend over haar grote borsten zat.  Zijn tante begroette hem met een zoen op zijn wang, Frans voelde het leer langs zijn huid. Wat voelde dat fijn.

Zijn moeder keek afkeurend naar tante Sandra. “Sandra, dit was niet wat we hadden afgesproken” zei ze op een kille toon, maar tante Sandra trok haar schouders op, terwijl ze een sigaret opstak.

Nadat z’n koffer was ingeladen, en ze afscheid hadden genomen van z’n ouders en zussen, kon de reis – die het leven van (kleine) Frans volledig zou veranderen – beginnen.


Van de reis naar de Dordogne zou Frans zich later weinig herinneren, behalve dat tante Sandra hem een groene lolly had gegeven. De lolly smaakte anders, vreemd, maar wel lekker. Tante Sandra had een cassettespeler in de auto, terwijl ze meezong met  “All you need is Love, van The Beatles, viel Frans in slaap.

Frans werd wakker toen ze een grindpad opreden, ze arriveerden bij een vrij afgelegen mooi en groot alleenstaand huis, met een mooi uitzicht. Tante Sandra noemde het een chalet. De achtertuin was afgeschermd door een hoge coniferenhaag. Eenmaal binnen, nadat tante Sandra de verlichting had aangedaan, beschenen meerdere spotlights de grote woonkamer; maar het zag er niet uit als een huiskamer, meer als een kasteel. Veel dikke kaarsen op zwarte gietijzeren staanders, de muren waren zwart geverfd, voor de ramen hingen zwarte lamellen.  Eén spotlight verlichtte een groot houten kruis, dat in het midden voor een zwarte wand stond opgesteld.  Daarvoor hing een zwarte hangmat die met vier metalen kettingen aan plafondbalken was bevestigd. De kamer voelde kil, duister en mysterieus. De hoge hakken van tante Sandra klikten op de houten vloer echoënd . Frans merkte dat hij een erectie kreeg toen hij achter tante Sandra aanliep met z’n koffer, op weg naar zijn slaapkamer.

In zijn kamer stond een groot bed, met een zwart glimmend dekbed. Niet van katoen zoals thuis. Tante Sandra liet Frans zien waar het verlichtingsknopje zat, en aan beide kanten van het grote bed ging een rode lamp aan; het glimmend zwarte dekbed weerkaatste zwart rood licht, Frans kreeg een warm gevoel, hij voelde dat tante Sandra achter hem stond, hij voelde het leer van haar rok tegen zijn billen.

“Je kunt je nu even opfrissen” zei tante Sandra streng. “Maar Frans, ik weet dat je hier bent omdat je een nieuwsgierige jongen bent. Nieuwsgierigheid is goed, maar ik heb met je moeder afgesproken dat niet alles voor jouw ogen bestemd is. Dus ga niet op zoek”, daarna liep ze weg.

Wat wilde zijn moeder niet dat hij zag? Het voelde alsof ze hem had uitgedaagd.

Frans liep naar zijn badkamer om zich op te frissen, zoals tante Sandra had opgedragen. Terwijl Frans de kraan opende, hoorde hij verderop het geluid van een douche: Zijn tante stond te douchen in haar eigen badkamer, dus kon hij even snel rondneuzen. Wat mocht hij niet zien?

Snel sloop hij naar de gang en opende de eerste deur, hij kwam in een soort enorme inloopkast, het licht ging automatisch aan. Aan beide kanten hing de kast vol glimmende en leren kleding.  Hoge laarzen met naaldhakken. Leren jurkjes. Pakjes van latex. Lingerie van leer of lak. Alles keurig opgehangen. En heel veel zwepen en zweepjes. De achterwand was een levensgrote spiegel.

Wat was dit? Frans kon het niet laten om met z’n vingers door het rek te gaan, op zoek naar kleding die hem zou passen. Hij kon zijn ogen niet geloven wat hij zag. En zijn adem stokte toen hij een rood zwart glimmend lak pak vond dat hem waarschijnlijk zou passen! Frans kon zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, snel trok hij zijn kleren uit, en even later had hij het latex pak al aan, het voelde zo goed. Hij bewonderde zichzelf in de spiegel, en zag dat het latex kruis zijn erectie liet zien.

Op dat moment ging de deur open. Zijn hartslag sprong omhoog, want in de spiegel zag hij dat tante Sandra achter hem stond. Ze was poedelnaakt. Haar korte blonde haren waren nog vochtig van het douchen. Ze keek boos. Hij probeerde zo snel hij kon het pak weer uit te trekken, maar het materiaal leek wel een 2e huid.

Tante Sandra pakte een rijzweep en hield die in haar hand.

“Wat heeft dit in godsnaam te betekenen?!” vroeg ze kwaad. “Ik had je toch gezegd niet rond te gaan neuzen?”

“Het spijt me” kon Frans nog net uitbrengen, terwijl hij in de spiegel naar het naakte lichaam van zijn tante keek met de zweep in haar rechterhand. Ze keek boos, maar Frans aandacht werd vooral getrokken naar de delen die normaal door haar kleding bedekt werden. Haar grote borsten kon hij nu zien. Maar Frans was vooral verrast door de metalen ringen door de tepels van tante Sandra. en een aantal grote tatoeages onder, over en rond haar grote borsten, die hij nog nooit had gezien. En tussen de grote borsten schitterden drie diamantjes op een rijtje onder elkaar; waren die op haar huid geplakt? Rond de navel van zijn tante zaten zes glimmende, metalen bolletjes, omringd door een zwarte zon tatoeage. Frans voelde zijn erectie verder toenemen, hij zag het in de spiegel.

“Doet dat geen pijn?” vroeg tante Sandra?  In de spiegel zag Frans dat ze de erectie bedoelde, want de latex in zijn kruis stond nu heel strak gespannen rond zijn knoertharde pik.

“Of is het lekkere pijn?”

Frans zag in de spiegel dat Tante Sandra hem diep in z’n ogen aankeek.

“Ja, Frans, pijn kan soms heel fijn zijn”, zei ze zacht, ze legde haar hand op zijn kruis. Frans voelde haar hand door de latex heen, op z’n harde pik, en hij voelde haar adem in z’n nek. “Sterker nog”, vervolgde tante Sandra zachtjes,  “dit hele huis heb ik bij elkaar verdiend aan mensen die willen dat ik ze lekkere pijn doe”. Tante Sandra kneep even in z’n pik.

Ze keken elkaar nog steeds aan in de spiegel; Frans, in zijn zwart rode latex pak en tante Sandra, naakt achter hem., met haar hand over zijn kruis. Haar hand gleed over zijn latex benen, en ze zette een stap opzij, waarna Frans het hele naakte lichaam van zijn tante in de spiegel zag. Nu zag hij voor het eerst dat tussen de benen van z’n tante, in haar kruis, ook ringen hangen. Heel veel ringen. En hij zag nog veel meer tatoeages.

“Doet dat geen pijn?” vroeg Frans, terwijl hij in de spiegel naar de glimmende metalen ringen in de kut van z’n tante bleef kijken.

“Nee hoor”, antwoordde tante Sandra., en ze schudde lichtjes met haar heupen; de ringen in haar kut schudden lichtjes mee. “Eventjes, als de piercing wordt gezet, doet het pijn, daarna niet meer. Ik vind mijn lichaam mooi” vervolgde ze. “ik ben er trots op. Vind je mijn lichaam mooi?”

Frans kon slechts knikken, meerdere keren knikte hij ja, terwijl ze elkaar bleven aankijken in de spiegel.

“En opwindend?” vroeg z’n tante. Frans ogen begonnen te glimmen van geilheid.

Er verscheen een glimlach rond de lippen van tante Sandra, en ze vertelde hem over vroeger; inderdaad had ze – lang geleden – als een secretaresse bij een groot bedrijf gewerkt, er was een klik geweest met de directeur. Iedere dag nam hij grote beslissingen, maar tijdens sex wilde hij dat de vrouw alles besliste; dat vond de directeur heel lekker en opwindend. En de directeur hield van fijne pijn. Dat had hij ontdekt dankzij tante Sandra.

En zo was tante Sandra ook andere mannen die haar betaalden voor haar dominante diensten gaan bevredigen.

Frans voelde de opwinding tijdens haar uitleg en zijn pik begon opnieuw te groeien.

“Het staat je goed, dat leer en latex om je grote, stijve pik” zei tante Sandra zacht en ze kwam dichterbij. Haar borsten drukten tegen zijn borst, door de latex heen voelde Frans de warmte van z’n tantes huid in combinatie met het koude metaal van haar tepelringen. Hij sidderde ervan en voor hij het wist raakten hun lippen elkaar en waren hun tongen in elkaar verstrengeld. Het voelde heerlijk! Frans wilde meer!

Hij voelde dat zijn tante haar hand weer op zijn harde, bolstaande kruis legde, en Frans ging met z’n hand naar het kruis van z’n tante waar z’n vingers de metalen ringen voelden, ondertussen bleven hun tongen verstrengeld.

Frans voelde dat z’n tante drijfnat was tussen haar kruis. “Dat komt niet van de douche, maar door jou” antwoordde tante Sandra, waarna ze opnieuw haar tong in zijn mond deed. Zijn vingers tastten tussen de ringen in haar schaamlippen. Hij wilde haar!

Maar plotseling gaf zijn tante hem een strenge tik tegen zijn wang. “Ik had je moeder beloofd dat ik dit voor jou verborgen zou houden. Dat is niet gelukt, maar je zult geduld moeten hebben tot je 18e verjaardag, volgens je moeder. Onthoud dat heel goed!”, zei tante Sandra, ze keek Frans streng aan.

Nadat Frans geschrokken z’n hoofd had geknikt, keek tante Sandra van hem weg, naar de kleding in het rek, en pakte een zwart leren jurkje met aan de bovenkant een korset, en begon het aan te trekken.

“Aanhouden dat lak pak” zei tante Sandra bitsig tegen Frans, die begonnen was het pak uit te trekken. “Het staat je goed”.

“Hier, wees een man en snoer je tante in” zei ze en draaide haar rug naar Frans, en legde hem uit wat hij moest doen. Terwijl Frans bij zijn tante het korset insnoerde voelde hij opnieuw zijn erectie toenemen. Tante Sandra had een heerlijke geur.

“Ik wil je voorstellen aan iemand” zei z’n tante even later, terwijl ze zichzelf in het zwart leren jurkje met het strakke zwarte leren korset inspecteerde voor de spiegel. Frans zag zichzelf ook in de spiegel.  Hij stond, in z’n prachtige zwart rood glimmende lak pak, naast z’n tante; haar borsten zaten zo strak ingesnoerd in het leren korset, dat ze uitpuilden. De bovenkanten van haar metalen tepelringen waren zichtbaar. Tante Sandra keek in de spiegel naar de enorme bobbel in het kruis van haar 14 jarige neefje, ze bewoog haar kont eveneens in de richting van zijn kruis. Ze zag zijn ogen schitteren van blijdschap en geil verlangen.

“Volg mij”, zei tante Sandra, en Frans volgde zijn tante naar de huiskamer. Eenmaal in de woonkamer pakte ze haar telefoon, en belde iemand. “Ik wil dat je langskomt. Nu direct, sletje!” zei ze streng, kortaf. Dat bezorgde Frans weer een erectie.

“Wie was dat?” vroeg Frans verbaasd. Tante Sandra keek hem mysterieus glimlachend aan. “Frans, er zijn mensen die hun lichaam ter beschikking stellen aan mij. Straks zie je wat dat betekent ” antwoordde zijn tante, “misschien dat jij later ook je lichaam ter beschikking van mij wilt stellen”. Even wachtte ze, daarna vervolgde ze als een bevel :”Nu geen vragen stellen, kom, dan eten we even iets”, En ze liep naar de keuken.

De koelkast bleek rijk gevuld. Z’n tante pakte een groot stuk ham en sneed dikke plakken waar ze een stokbrood mee belegde die ze vervolgens doormidden sneed. Even later zaten ze allebei in stilte genietend te eten.

Plotseling hoorde Frans dat een buitendeur werd geopend, hij hoorde gestommel in de gang, en even later liep een meisje de keuken binnen. Het meisje was een paar jaar ouder dan Frans en ze had zich duidelijk gehaast.

“Hier ben ik Meesteres” zei ze tegen Sandra. “Meesteres”; dat woord vond Frans geil klinken.

“Dit is Judith, ze is de dochter van Maurice, die zal je de komende weken ook wel leren kennen” zei tante Sandra. Judith had halflang bruin haar en was tenger. Met haar bloesje en haar kokerrok zag ze er een beetje bekakt uit.

“Dit is mijn neefje Frans en hij wil graag weten wat het betekent als je je lichaam aan mij ter beschikking stelt” vervolgde tante Sandra. Ze nam een trek van haar sigaret.

“Natuurlijk Meesteres” zei Judith en ze begon haar bloesje uit te trekken.

Hoe meer ze uittrok hoe verbaasder Frans was. Onder haar kleding kwam een lichaam met meerdere tatoeages tevoorschijn. Judith leek in de verste niet meer op het kakkerige meisje dat ze zojuist was.

Ze had kleine borstjes met een tattoo rond haar beide tepels. Judith had ook ringetjes door haar tepels, maar veel kleiner en dunner dan de ringen van tante Sandra.

Frans zag in het clitje van Judith ook een ringetje. Z’n tante had het gezien: “Deze heb ik laatst bij haar laten zetten” zei tante Sandra. Terwijl ze met haar vingertoppen lichtjes over het metalen ringetje wreef, vertelde tante Sandra verder. “Dit ringetje was een beloning, het verhoogt het seksuele genot door er lichtjes over te strelen, en soms iets harder”. Frans zag de uitdrukking op het gezicht van Judith veranderen, Judith sloot haar ogen. “Dit ringetje is nog lekker gevoelig” vervolgde z’n tante.

Judith begon zacht te kreunen. “Ik bepaal voor Judith wat er op haar lichaam getatoeëerd wordt en waar welke piercings komen, en wie haar mag nemen, neuken. Ik heb dus de macht over haar lichaam”, vertelde tante Sandra verder. Terwijl ze het zei had ze Frans diep in z’n ogen aangekeken, terwijl ze met een vinger zachtjes Judiths’ ringetje had gestreeld.

Wauw! Frans bleef gebiologeerd kijken hoe zijn tante het gevoelige clitje van deze meid bleef verwennen. Judith kreunde nu intenser.

“Mag ik alstublieft klaarkomen, Meesteres?” vroeg Judith smekend na enkele minuten.

“Ja, dat mag sletje” antwoordde tante Sandra vriendelijk, rustig en beheerst, daarna kwam Judith luid gillend en schuddend van genot klaar. Frans hoorde dat haar kutje zich vulde met ‘geile levenssappen’, zoals tante Sandra het noemde. “Hoor je dit Frans?”, had tante Sandra gezegd, “dit zijn geile levenssappen”. Judith was nog harder gillend en schuddend klaargekomen.

Frans had nog nooit zoiets gezien. Er ging een wereld voor hem open…

En toen tante Sandra de latex broek bij hem omlaag trok, waardoor z’n knoertharde pik eindelijk bevrijd was en ze haar mond diep om zijn stijve pik deed, kwam Frans spontaan spuitend klaar in de mond en keel van z’n tante.

Twee weken in de Dordogne en daarna een week in Parijs volgden, en veranderden het leven van kleine Frans volledig. De eerste dagen telde hij het aantal keren dat hij spuitend bij z’n tante was klaargekomen, maar de tweede week raakte hij de tel kwijt. En de week volgend, in Parijs, was helemaal een klapstuk.

Maar toen tante Sandra drie weken later haar neefje Frans weer thuis afleverde, leek er niets veranderd, Frans was keurig.

En Frans vroeg nooit meer thuis tijdens het avondeten over z’n tante. tot grote opluchting van z’n moeder.

Weken passeerden, terwijl Frans wachtte op een mail van z’n tante, zijn Meesteres. Zijn Meesteres zou hem mailen, zodra ‘het’ klaar zou zijn.

Eindelijk ontving Frans de lang verwachtte mail: Zijn tante zou hem zaterdag ophalen en samen zouden ze naar Rotterdam rijden. Waarom? Dat wist Frans niet.  Frans vond het zo spannend!

“Ik ben echt zo benieuwd, tante Sandra”, was het eerste dat hij zei toen hij in de auto naast z’n tante zat. “Pardon Frans. het is Meesteres Sandra”.

“Het spijt me Meesteres”.

“Juist”.

Meesteres Sandra parkeerde de auto bij een winkel in een achterafstraatje en ze gingen naar binnen door een deur die ongebruikelijk klein was voor een winkel. Ze gingen een trap af en kwamen beneden in een moderne winkel met allerlei kleding van leer, lak en latex. Ook aan attributen ontbrak het niet. Frans keek zijn ogen uit, terwijl de eigenaresse naar hen toekwam. Het was een wat oudere dame met fel rood geverfd haar. Ze droeg een bijpassende, prachtige rode leren outfit.

“Sandra, wat een heerlijke verrassing”.

“Hallo Irma, wat leuk je weer te zien. We komen wat uitzoeken voor mijn neefje”.

Frans en Irma schudden elkaar de hand en ze ging direct voor hem aan de slag. Hij paste een zwarte latex catsuit met een rits die vanaf zijn billen langs de voorkant liep. Eerst leek het Frans niets, maar toen hij het aan had en voelde hoe het strak om zijn lichaam sloot en zijn grote lul accentueerde, vond hij het geweldig. Het voelde zo lekker!

Irma vond het ook mooi en bracht hem een paar stevige leren soldatenkisten voor een stoere fetishlook.

“Het is prachtig, Irma heeft mij weer geweldig geholpen” zei tante Sandra die bij hen kwam staan. Ze legde haar hand op de schouder van Irma. “Je hebt wel wat lekkers verdiend. Waarom kom je vanavond niet langs voor het feestje van mijn neefje?” zei ze tegen haar.

Irma beloofde langs te komen en Frans was vooral benieuwd wat dit dan wel voor een feest mocht worden.

Eenmaal buiten ging er een rilling door zijn lijf. Hij liep in een zwart latex catsuit over straat, iedereen kon hem zien. En veel mensen keken om. Wat voelde het speciaal om hier op deze manier met zijn tante rond te lopen. Alsof hij voor het eerst echt zichzelf was. Frans voelde z’n erectie groeien, en iedereen kon z’n erectie zien, hij vond het heerlijk.

Ze liepen een stukje tot ze bij een kapsalon kwamen. Meesteres Sandra ging naar binnen, Frans volgde. Een dame, Frans schatte haar midden 30, keek op van achter een tijdschrift. “Sandra! Wat leuk dat je er weer bent!”.

De vrouw stond op en haar enorme borsten op haar slanke lichaam werden goed zichtbaar. Ze droeg een kort jurkje dat alle rondingen goed accentueerde.

Meesteres Sandra stelde haar neefje voor.

“Ik ben Samantha” zei de kapster. “Je mag daar plaatsnemen”.

Ze wees naar de kappersstoel waarin Frans gehoorzaam plaats nam. Samantha pakte een tondeuse alsof ze precies wist wat er moest gebeuren, en begon. Frans vond het een vreemd, bijzonder gevoel dat hij geen inspraak had in wat er ging gebeuren. Het leek zo simpel, maar voelde zo groot om totaal overgeleverd te zijn aan zijn tante.

Toen Samantha bezig was met Frans te scheren zag hij veel tattoos op haar armen.

“Is het spannend, je eerste dag?” vroeg ze, ze keek hem even aan in de spiegel, terwijl hij haar enorme voorgevel tegen zijn achterhoofd voelde. Frans vertelde eerlijk hoe spannend hij het vond en Samantha zei dat ze dat in het begin ook zo had ervaren.

Zij was dus ook een slavin van zijn tante?!

Samantha knipte verder en vertelde dat ze ooit als jongeman bij Meesteres Sandra was gekomen en dat hij zijn lichaam compleet uit handen had gegeven.

Frans geloofde zijn oren niet. Was Samantha geboren als man? En had zijn tante hem laten veranderen naar een vrouw? Frans durfde niet te vragen hoeveel inspraak Samantha daar zelf in gehad had. Wel was Frans ineens erg benieuwd wat er tussen de benen van Samantha hing, maar daar durfde hij niet naar te vragen.

Wauw, wat een heerlijke extreme wereld was er vandaag voor hem open gegaan.

“Klaar!” zei Samantha uiteindelijk. Frans keek in de spiegel; zijn haar was donkerder geverfd. Bijna zwart en het was modieus geknipt. Een klein beetje opgeschoren en kort. Z’n moeder zou het prachtig vinden.

Zelf zou Frans nooit zo’n kapsel kiezen, maar hij moest toegeven dat het hem goed stond.

Ze gingen weer met de auto op pad en Frans was erg blij met deze verandering die zijn tante hem had geschonken, maar ze was nog niet klaar. Ze parkeerde de auto weer en hij geloofde zijn ogen niet. “Tattoo en Piercing” stond op de gevel van de winkel.

Wat zou er nu gebeuren?

“Kom je nog mee, Frans?” vroeg zijn tante. Hij raapte zijn moed bijeen en volgde haar naar binnen.

“Hallo” zei een jonge meid die iets ouder was dan Frans. Zij droeg haar zwarte haren met een roze lok in een hoge staart. Ze had meerdere piercings in haar neus, een rijtje piercings in beide oren, een paar in haar wangen, en door haar lippen en veel tatoeages over haar armen, zelfs in haar nek. Ook haar handen waren getatoeëerd. Haar topje was kort, waardoor hij haar navelpiercing kon zien met een zelfde tattoo rond naar navel als tante Sandra.

“Hallo” zei Frans een beetje verlegen.

Meesteres Sandra stelde hen aan elkaar voor. “Dit is Romy. Zij doet alle piercing en tattoo wensen voor mijn slaafjes”.

“Aangenaam kennis te maken” zei Romy en begeleidde hen naar een kamertje achterin de zaak.

“Je weet nog niet wat er gaat gebeuren?” vroeg Romy.

“Nee” antwoordde Frans. Ze lachte mysterieus.

“We gaan beginnen met de piercings” zei ze. “Kleed je maar helemaal uit en ga maar zitten”. Frans vond het vreemd om zich helemaal uit te moeten kleden voor een piercing. Met moeite trok hij de zwarte latex catsuit uit.

Even later lag hij naakt met zijn benen iets uit elkaar op een soort behandeltafel.

Romy begon met desinfectie voor te bereiden en hij zag al wat enge naalden.

”Je hebt er wel zin in of niet?” vroeg ze lachend. Frans begreep even niet wat ze bedoelde, maar zag toen dat zijn pik als een paal omhoog stond.

Romy sloot haar witte latex handschoen even om zijn lul en bewoog zachtjes. Dat voelde lekker.

“Romy!” zei Meesteres Sandra heel streng. Snel liet Romy los. “Het spijt me, Meesteres”.

Een beetje geschrokken ging Romy verder. Ze richtte zich eerst op zijn rechter tepel die ze met een watje desinfecteerde, en toen kwam de naald.

‘Eerst een zacht prikje’ zei ze. “Bij de derde tel haal je diep adem, 1, 2, 3″.

Voordat Frans iets kon doen ging er een intense pijn door zijn borst, maar hij hield zich sterk. De pijn was flink, maar werd ook al snel minder. Frans keek omlaag hoe Romy het verse gaatje door z’n tepel voorzag van een ringetje. Wauw, dat gaf echt een enorme kick.

Al snel volgde zijn linker tepel. Weer de naald die ze klaar zette. Hij zette zich weer schrap. “Aaaaaaah!” en het was al klaar. Romy raakte zachtjes de ringetjes, “Je tepels zijn nu nog erg gevoelig”.

Frans keek tevreden naar het resultaat en speelde ook zelf heel voorzichtig met de ringetjes. Wauw, en auw. Wat was zijn leven veranderd sinds vanochtend!

Ondertussen ging Romy tussen zijn benen verder. Wat ging ze doen?

Hij kon het niet precies zien en probeerde rustig ademend naar het plafond te staren. Weer raakte ze zijn penis aan. Daarna zijn zak met zijn gevoelige ballen, die ze met een watje desinfecteerde.

“Komt ‘ie” zei ze en hij kreeg geen kans om erop te reageren. “Aaaaaaaah!”. Het was veel minder pijnlijk dan de piercings in zijn tepels. Hij vroeg zich af wat er gebeurd was. Romy bleef nog een tijdje prutsen en toen pakte ze er een spiegeltje bij. Hij had gewoon een ringetje door zijn balzak! Wauw! Dit had Frans nooit kunnen denken.

Plagerig streelde Romy met haar latex vingers licht over het ringetje. Dit keer vond Meesteres Sandra het goed. Ze begon nu zelfs Romy een beetje te strelen.

“Streel hem maar even lekker. Nu heb je mijn toestemming. Maar dat je hem net streelde zonder mijn toestemming, daarvoor zal ik je moeten straffen. Vanavond, op het feest van Frans”.

Romy beloofde er te zijn. Nu was het Meesteres Sandra zelf die ook even over het ringetje in z’n balzak streelde. Frans voelde opnieuw z’n erectie groeien.

Frans wilde opstaan, maar dat mocht nog niet. Romy maakte zich weer klaar. Kwamen er nog meer piercings?

“Jij gaat hier niet weg zonder een Prins Albert piercing”, zei z’n tante, en vijf minuten later had Frans ook een ring door z’n eikel.

Daarna pakte Romy haar tattoo-pen en zette ‘m aan; het apparaat begon  zachtjes te zoemen. Romy raakte zijn bovenarm. Het was gevoelig, maar niet extreem pijnlijk. De echte pijn was mentaal, omdat hij niet wist wat er voortaan voor altijd op zijn arm zou komen te staan.

Hij verbeet de pijn die naarmate ze langer bezig was, toch extremer werd. Frans had geen idee hoe lang het duurde, maar het leken wel uren.

Eindelijk was Romy klaar en Frans keek met een klein spiegeltje. Het was een kleine, eenvoudige, maar toch sierlijke tattoo. Het waren de contouren van een stierenkop: Stoer en sterk zoals Frans, met een ring door zijn neus.

Frans vond de tattoo geweldig en ook erg toepasselijk. En de tattoo zou onzichtbaar zijn voor z’n ouders.

“We komen hier de komende tijd nog wel vaker” verzekerde Meesteres Sandra.

Zo verlieten ze de winkel en Frans was helemaal ondersteboven van de veranderingen die zijn tante hem nu al had laten ondergaan.

Ze reden naar het huis van Sandra en parkeerden de auto naast het grote, alleenstaande huis. Frans stapte uit. Z’n eikel was gevoelig door de ring en dat voelde hij bij elke stap. Z’n tante had het gezien en eenmaal binnen kon ze niet langer van hem afblijven, ze opende de rits van zijn zwarte latex catsuit, en zijn stijve pik werd bevrijdt uit de zwarte latex. “Je bent vandaag een goed slaafje geweest” zei ze. Toen deed ze haar lippen rond z’n harde pik en voelde Frans haar tong over de ring in z’n eikel glijden. Frans voelde z’n erectie verder groeien, en kon zijn sperma niet langer beheersen, hij kwam spuitend klaar in de keel en mond van z’n Meesteres.

“Ben je blij met het nieuwe leven dat ik je cadeau heb gegeven, slaafje?” vroeg z’n tante even later. Ze zat in een stoel.

“Ja, Meesteres, ik vind het geweldig!”.

“Ga dan eens snel dankbaar op je knieën en lik mijn laarzen!”.

Meesteres Sandra deed haar benen uit elkaar en stak een sigaret aan.

Frans begon de laarzen van tante Sandra te likken. Vanaf de neus van de laars langs haar voet omhoog. Hij wist hoe dit moest. Hij had het in Frankrijk vaak gedaan.

Meesters Sandra zat met haar benen geopend op de stoel, en rookte ondertussen haar sigaret, Frans likte de laarzen en gaf een kleine schok van genot toen zijn Meesteres met zijn pik begon te spelen.

“Ga eens rechtop zitten”.

Hij deed het gehoorzaam. Z’n Meesteres ritste de zwarte catsuit verder open, en liet haar hand over zijn ontblote borst glijden. Even raakte ze zijn verse tepelpiercing, het deed pijn. Daarna dwaalde haar hand af naar beneden. Daar liet ze haar hand rusten op zijn opnieuw keiharde pik.

Wat was hij trots. Hij kreunde zacht toen hij haar lippen op de zijne voelde. Zoals hij zo vaak tijdens de vakantie in Frankrijk haar lippen en tong had gevoeld. Hij dacht terug aan het kruis in de Dordogne, waar hij aan vast was geboeid terwijl zijn Meesteres hem had gepijpt, en dat hij maar liefst drie keer spuitend achter elkaar was klaargekomen, geboeid aan het kruis.

Voorzichtig legde Frans zijn handen op haar heupen en hij beantwoordde haar kus. Ze zoenden langzaam en gecontroleerd, want tante Sandra houdt van controle.

“Help mij maar eens even met mijn korset, Frans” zei ze streng. Ze stond op en Frans ging achter haar staan en voelde aan haar lederen korset.  Ze was strak ingesnoerd en Frans had wat moeite om het los te krijgen, maar daar kwam het. Haar grote geringde borsten kwamen weer vrij. Daar had hij over gefantaseerd sinds hij ze voor het eerst gezien had. Hij keek er verlekkerd naar.

Ze pakte zijn handen en legde deze erop.

Een beetje onhandig door alle spanning kneedde hij haar grote tieten zachtjes. Zijn vingers gleden over haar tepels en haar ringen.

“Lik ze maar” zei ze dominant en Frans liet zijn tong over haar rechterborst heen glijden. Gretig zoog hij aan haar tepel met de metalen ring. “Maar niet te hard”, hij voelde een harde tik op z’n billen, knikte en wisselde naar haar andere borst, terwijl Meesteres Sandra haar leren broek begon uit te trekken.

Ze ging over hem heen staan en liet zich door haar mijn knieën zakken, zodat ze wijdbeens met haar kut ringen boven zijn gezicht hing. Met twee vingers spreidde meesteres Sandra haar geringde schaamlippen en duwde 2 vingers in haar kutje en vingerde zichzelf vlak voor zijn ogen. De ringen in haar schaamlippen bewogen wild mee. Frans kon het geil van z’n tante ruiken. Ze spetterde zelfs over zijn gezicht.

Ze liet zich nog wat verder zakken en duwde haar kut tegen zijn gezicht. Frans kon niet anders dan z’n tante te likken aan haar gepiercete clit. De ringen rammelden wild.

“Ik wil je tong voelen!, Frans” zei ze bitsig en hij merkte dat z’n tante opnieuw een sigaret aanstak. “Oh ja, kom op! Laat je Meesteres maar klaarkomen met je tong!” zoals je op het balkon in Parijs deed!” zei ze terwijl ze haar onderlichaam extra stevig tegen zijn gezicht perste.

Frans likte zijn tante zo stevig als hij kon. “Ooooh ja!” kermde ze toen ze even later schokkend klaarkwam bovenop zijn gezicht.

Hij bewonderde een nieuwe tattoo op haar heup zodra ze van hem af kroop. Die had ze nog niet toen hij haar de vorige keer naakt zag.

”Vind je hem mooi?” vroeg ze, uitdagend draaiend met haar kont. Ze pakte zijn pik vast en zonder pardon bracht ze hem naar haar kut.

Instinctief pakte Frans haar kont vast en begon te pompen. Met zijn keiharde paal pompte hij in haar soppende kut met de metalen ringen, hij voelde nu de ring door z’n eikel, die deed pijn, en onder zijn zak schommelde zijn nieuwe, eerste ring door z’n balzak, die voelde hij ook.

“Kom op Frans! Neuk me stevig als een echte vent!, spuit me vol” commandeerde zijn Meesteres.

Zijn bewegingen werden sneller, heftiger, zijn gespierde onderlichaam kletste tegen haar billen. Frans wilde gillen van de pijn, daar kwam hij en hij bleef zo lang doorstoten tot hij al zijn zaad in de kut van zijn tante had gespoten.

Het was het meest geweldige orgasme van zijn leven.

“Dank u, Meesteres” kermde hij.

“Hoe bevalt dit leven?” vroeg z’n tante later.

“Geweldig, Meesteres!” , terwijl hij niet kon geloven dat het allemaal nog maar een paar uur aan de gang was.

“Je mag mijn slaaf blijven en meer tattoos en piercings zullen dan volgen, maar dan moet er natuurlijk wel geld verdiend worden”.

“Al mijn slaven en slavinnen worden zo nu en dan aangeboden”

“Ja Meesteres, dat is goed. Dat wil ik ook” antwoordde Frans, “Graag”.

“Dan moeten we ons klaarmaken voor het feest. Rits je pak maar dicht”.

Het feest?

Zijn tante had geen tijd om het uit te leggen, want de bel ging al. Tante Sandra opende de deur. Het was Judith, de slavin uit Frankrijk, maar ze was behoorlijk veranderd.

Ze zat strak ingepakt in een outfit van rood zwart latex, maar het kruis was vrij, daar was een gat in de latex. Frans zag twee ringetjes en kreeg gelijk opnieuw een erectie. Dit was een enorm verschil met de laatste keer dat hij Judith had gezien, in haar kokerrok in de Dordogne.

“Gefeliciteerd!” zei ze en gaf hem drie zoenen, de laatste op z’n mond, hij voelde eventjes haar tong. Haar enorme borsten drukten tegen zijn borst. Hij werd er een beetje verlegen van.

Weer kwam er een gast. Een man met ook veel tattoos en een duister uiterlijk. Frans vond hem eerst een beetje eng. Hij feliciteerde Frans en stelde zich voor. Toen ging hij naar Judith en greep haar direct bij haar kutje. Gewillig spreidde ze haar benen een beetje om hem zijn gang te laten gaan.

Weer kwamen er gasten. Onbekende mensen die allemaal speciaal voor hem kwamen; een stel waarvan direct duidelijk was dat zij de Meesteres is en hij de slaaf. Hij was een jaar of 25, gekleed in een lange jas en een riem om zijn nek. Ze liepen door en de slaaf werd in een hoek op zijn knieën geparkeerd. Ook zij feliciteerde hem en stelde zich voor als een hele goede vriendin van Meesteres Sandra.

Daarna kwam Romy van de piercingwinkel. Ze zag er geweldig uit in lakkleding. Even daarna kwam Samantha, de transseksuele kapster samen met een man en als laatste verscheen Irma, de verkoopster van de fetish kleding.

De muziek was trance. In het midden van de kamer stonden 2 sybians; enorme vibrerende zadels met een kleine dildo erop.

“De beste sekstoy ooit!” noemde zijn tante het en haar slavinnen stemden in.

“Judith en Romy, ga er maar op zitten en zing een mooi lied voor Frans”.

Frans mocht vlak voor ze zitten en werd een beetje verlegen van al die aandacht. Daar begonnen ze te zingen, maar ondertussen begon het apparaat te trillen “Frans is now a fucking slave, just like us. just like us. Fuck, fuck, fuck.”

Het was grappig hoe de stem van Romy oversloeg toen ze bevangen werd door genot. Ze moest haar best doen om door te zingen.

“Hup! Doorzingen, sletjes!” commandeerde Meesteres Sandra toen de meiden vooral bezig waren met vechten tegen een opkomend orgasme. Ze kregen een tik met een zweep en begonnen weer te zingen. De machine ging nog een tandje harder en de metalen ringen in hun schaamlippen rammelden op het apparaat.

“Fuck, fuck, fuck” kermde Romy. Haar kreun galmde door de kamer toen ze luid klaar kwam. Haar hele lichaam schokte.

Met moeite zong Judith verder. Meesteres Sandra stopte de machine.

Romy moest zich voor straf uitkleden en moest gaan liggen, met haar mooie getatoeëerde lichaam onder Frans. Frans mocht brandende kaarsen pakken en als straf het warme kaarsvet op haar huid druppelen.

De eerste druppel kwam op haar buik. De 2e op haar borst. Bij iedere druppel juichten de gasten en Frans vond het zo vreemd, maar toch ook wel geil om deze slavin een beetje pijn te doen. Het kaarsvet stolde snel op haar lichaam en al die kleurtjes machten mooi met haar versierde huid.

Frans sloot zijn handen om haar enorme borsten en speelde met haar tepel piercings.

Samantha liep naar Frans voor een speciaal kennismaking cadeau: Ze ging op haar knieën zitten en sloot haar lippen om de grote lul van Frans, die uit zijn latex catsuit stak. Frans vond het een beetje eng om door een transgender afgezogen te worden, maar het was geweldig. Pijpen als een vrouw, maar als een voormalig man wist ze hoe het voelde. Ze kende de fijne plekjes die alleen mannen kennen.

Heerlijk zoog ze zijn pik keihard en even dacht Frans dat hij in haar mond zou klaarkomen, maar ze stopte op tijd. Ook dat voelde ze goed aan.

Ze stond op en schoof haar jurkje omhoog. Daar kwam een flinke harde paal tevoorschijn.

“Ogenblikje” zei zijn tante tegen de gasten. “Mijn neefje Frans is vanaf nu beschikbaar als slaafje en als beginnend dominant. Verspreidt de boodschap, maar hij moet nog veel leren!”.

Er werd gejuicht door de gasten. Iemand haalde hem een drankje en proostte met hem. Hij was nu ook lid van de club.

Het kinky feestje ging nog door tot in de vroege uurtjes en zijn nieuwe leven, was pas net begonnen.

Dat gebeurde zo’n 20 jaar geleden. De relatie tussen slaaf Frans en z’n tante, Meesteres Sandra, werd hechter en sterker. Frans heeft z’n studie medicijnen nooit afgemaakt, want op minderjarige leeftijd begon hij al voor z’n tante te werken in de prostitutie. Op z’n 18de verjaardag kreeg hij als verjaardagscadeau van z’n tante een Kawasaki z750 ninja, de motor van zijn dromen en ze betaalde alle motorrijlessen. Op z’n 20ste werd hij zakenpartner, en nu, op bijna 40 jarige leeftijd, had Frans een sex afspraak met mij!

Ik was reuze benieuwd, en ik had veel vragen. Onze afspraak was in Knokke-Heist, aan de Belgische kust, in een prachtig penthouse met uitzicht over de Noordzee.

De zomer van 2021 was nat en koud, maar de avond in augustus dat ik Frans ontmoette, was een prachtige avond op het dakterras van zijn penthouse. We zaten samen in een grote ronde jacuzzi, het warme water rondom ons bubbelde, en naast de jacuzzi stond een wijnkoeler, met een fles champagne,

De taxi had mij keurig op tijd afgeleverd; 21:00 had ik aangebeld voor een sex afspraak van min. drie uur. Vrijwel gelijk waren we naakt in de jacuzzi gaan zitten: Dit was m’n eerste kennismaking met Frans, de slaaf van Meesteres Sandra.

In de verte kon ik de verlichting op de schepen zien die langzaam naar links of naar rechts bewogen over de Noordzee. Boven ons schitterden sterren.

Ik was benieuwd om te ontdekken hoe zijn leven met tante Sandra de afgelopen 20 jaar was geweest. Frans zat tegenover mij, ik zag een kleine tepelring door zijn linker tepel, en meerdere tattoos. Ik lag in het water, met mijn hoofd en m’n tepelringen net boven het water. Mijn linkerhand was  onder water de pik van Frans zachtjes aan het verwennen, ik voelde zijn Prins Albert ring. Z’n pik werd dik, heel dik, en lang, heel lang. Frans zag de verbazing in m’n ogen, en begon te lachen.

“Dat wist u nog niet? Voor redelijk veel vrouwen ben ik te dik en te lang geschapen”, antwoordde Frans en hij pakte de champagnefles uit de koeler om onze glazen nogmaals te vullen. “Maar u kunt mij wel hebben, toch? Heb ik begrepen van mijn Meesteres”.

“Geen probleem” antwoordde ik nonchalant, terwijl me afvroeg of ‘t wel zou lukken. “Maar vertel, wat is er gebeurd de afgelopen 20 jaar?”

“Luxemburg” was het eerste dat Frans zei, als samenvatting over de afgelopen 20 jaar: Samen met Meesteres Sandra was hij op de motor naar Luxemburg gereden, allebei in leren pakken. Z’n tante reed op een rode Kawasaki z900. In de omgeving van het bosrijke Vianden hadden ze een redelijk groot sex hotel/ sm studio gekocht en samen gerund. Jarenlang stroomde het geld met bakken binnen. Volgens Frans was tante Sandra nu rijker dan Dagobert Duck. Zo’n zes maanden geleden had ze het hotel verpacht aan een Franse vastgoed investeerder. Frans vertelde verder, de investeerder bleek geen zuivere koffie, hij was een grote crimineel, hoofd van de Franse maffia. Een lang verhaal volgde, terwijl ik merkte dat Frans met z’n hand nu ook mijn penis vastpakte, die vrij snel ook stijf werd. Frans vertelde verder terwijl ik me afvroeg hoe we sex in de jacuzzi konden hebben. Het water was heerlijk warm, maar boven het water was het koud. Frans deed ook z’n lichaam onder water, en terwijl hij met mijn stijve pik speelde, vertelde hij de reden waarom ik was uitgenodigd.

Frans had een wild leven achter de rug, maar hij was 100% hetero, een “echte’ man. Z’n tante, zijn Meesteres, vond het nu tijd dat Frans echt anaal genot zou ontdekken, niet met een dildo, maar met een echte pik, van vlees en bloed.

“I see” antwoordde ik en met mijn naakte lichaam, met m’n stijve pik tussen m’n benen gleed ik over het lichaam van Frans… Ik voelde Frans lichaam sidderen toen hij in contact kwam met m’n stijve pik, en ik voelde mijn rug bibberen van de kou. “Laten we binnen verdergaan”.

Binnen trokken we allereerst ieder onze kinky lak kleding aan, en ik maakte een paar foto’s. Ik genoot van een sigaret toen Frans mij plotseling bij mijn anus beetpakte.

“Ik ben niet alleen slaaf, maar ook Meester'”, zei hij, en opende het zwart rode lak kruis; zijn enorme pik kwam te voorschijn. minstens 2x zo dik dan de gemiddelde man, en 12 cm langer dan de gemiddelde man!  Wat een joekel!

“Jij lust er toch pap van?”, vervolgde Frans. “Kom”, en hij duwde me richting de badkamer, waar ik voor de wasbak werd geplaatst, met m’n benen wijd gespreid, mijn anus precies op de juiste hoogte…. Ik bekeek ons in de spiegel,  Frans bracht glijmiddel aan op z’n pik, en even later voelde ik ‘m…. woowww…. en aauww,  Allemachtig! Daarna begon Meester Frans mij langzaam te neuken… steeds dieper, steeds sneller, en dan weer trager… en sneller en dieper… na een lange neukpartij kwam ik heftig anaal klaar, zoals nooit tevoren! En tegelijk spoot Frans z’n zaad diep in m’n anale kut. Allemachtig!

Ik bekeek ons opnieuw in de badkamer spiegel; we waren bezweet, maar voldaan.

Even later, terwijl we op de bank zaten en ik van een joint genoot, ging Frans op z’n knieën voor mij zitten, hij spreidde m’n benen en begon m’n pik te pijpen. Hoewel ik eigenlijk wilde bijkomen, wist Frans hoe het moet. Snel groeide m’n pik, en even later was hij op volle sterkte. Mijn rechterhand had ik ondertussen voorzien van een plastic handschoen met voldoende glijmiddel en ik ging op onderzoek, benieuwd hoe strak of los z’n kringspier was.  Ik schrok, z’n kringspier zat potdicht. “Ben je anaal nog maagd?” vroeg ik verbaasd.

“Ja Meesteres” antwoordde Frans. Voorzichtig deed ik twee vingers in z’n anus, en rekte z’n kringspier lichtjes op.

“Ik wil dat U mij neukt in mijn mannenkut” zei Frans zachtjes.

Ik had ‘m  gehoord, maar deed alsof ik hem niet had verstaan, en drukte en duwde nu met drie vingers in z’n mannenkut. Ik hoorde Frans kermen.

“Wat zei je slaafje” vroeg ik, en zette extra kracht. Frans kermde nu hoorbaar.

“Ik wil dat U”…. verder kwam hij niet, z’n kringspier was opgerekt; z’n anus was er klaar voor…

“Oooooo, wat lekker en geil!!!” schreeuwde Frans even later uit toen hij mijn stijve pik bij hem naar binnen voelde gaan.

Ik hield stil, met mijn stijve pik in z’n strakke mannenkut: Ik wachtte op “groen licht”, en boog me voorover; “Zeg maar als ik kan beginnen”, zei ik zachtjes.

“Ja graag Meesteres”, antwoordde Frans “Ik wil dat U mijn mannenkut zo diep en hard mogelijk neukt”.

Langzaam kwam m’n stijve penis in beweging, licht en zacht… “Zeg het maar slaaf, neuksletje; wil je nog meer?”  vroeg ik.

“Ja Meesteres, ik wil nog meer” antwoordde Frans, en het berijden van Frans kon beginnen. In galop, in draf… Onder mij hoorde ik Frans kreunen en kermen, van genot, en pijn.

Gedurende de avond had ik gezien dat de gsm van Frans meerdere keren was opgelicht, maar hij had blijkbaar het geluid uitgezet. Nu klonk er ergens in huis een andere telefoon.

“O, wacht. Die moet ik opnemen”, zei Frans, en snel stond hij op. Even later hoorde ik hem in de huiskamer praten aan de telefoon. Ik besloot in de badkamer te wachten. Ik bekeek m’n bezwete hoofd en borsten in de grote spiegel; m’n make up was nu fors uitgelopen.

“Francois komt op bezoek, binnen 5 minuten is hij hier”, zei Frans toen hij de badkamerdeur plots met een ruk opende. Hij zag verbazing in mijn ogen en ik zag angst, wanhoop, haat en een vreemde, mysterieuze positieve verwachting in de ogen van Frans.

“We moeten wel heel snel handelen; François is de Franse vastgoed investeerder waar ik over vertelde in de jacucci, ik heb een plannetje; ik boek je tot morgenvroeg. Oké?”

“Ja, prima” antwoordde ik, nog steeds onthutst door de situatie. Wat ging er nu gebeuren? Kwam de topman van de Franse maffia op bezoek?!

Ik keek op de klok: 23:40. Frans was druk bezig zich om te kleden, ik wilde ook mijn lakkleding uitdoen, maar die moest ik aanhouden. “Je ziet er zo perfect uit, niets aan doen” zei Frans tot mijn verbazing.

Een drietonige gong klonk al. Frans keek me diep aan. “Dat is François;  dit is heel belangrijk voor me. Help ons please?” en weg was hij, om de deur te openen.

Wat was hier aan de hand?

Twee mannen verschenen, voorop liep François le Grand, ik schatte hem midden 50, 1,70, een stekelkop met een grijze kortgeknipte baard, een echte criminele driftkikker die met spiedende ogen naar me keek, achter hem liep een lange heer het penthouse binnen; iemand van rond 2 meter, met een donker gekleurd rond brilmontuur op een zeer gebruinde kale kop. Verrast genoeg stelde hij zich in het Nederlands voor; “Noem mij maar AbC” zei hij met pretogen.

Verbaasd keek ik beide heren aan. en het was overduidelijk dat beide heren minstens even verbaasd waren om mij hier aan te treffen, bezweet in m’n lakkleding in het penthouse.

Frans excuseerde zich dat hij de afspraak met François totaal vergeten was, maar stelde mij graag aan de heren voor als escort Chantal, waarna hij een fles champagne ontkurkte en we gezamenlijk – met z’n vieren – toostten op een mooie voortzetting van de avond.

Frans wenkte naar François, het hoofd van de Franse maffia, en buiten gehoorafstand stonden ze met elkaar te praten. Ze lachten; ze leken goede vrienden. Erg vreemd. Ik stond bezweet in m’n lakkleding met een glas champagne in m’n ene hand, tegenover de lange, zongebruinde heer, die een aansteker tevoorschijn toverde toen hij zag dat ik een sigaret wilde opsteken. Hij vertelde dat hij al tien jaar niet meer rookte, maar nog altijd een aansteker bij zich heeft, om mooie vrouwen van een vuurtje te kunnen voorzien. Het was duidelijk dat deze heer gecharmeerd was van mijn diensten. Maar ik vond het mooi geweest, ik had meer dan genoeg sex gehad. Het was precies 0:00. De drie uur zaten er op. Ik zag m’n gsm oplichten, het was Frank, m’n persoonlijke taxichauffeur. Hij stond te wachten.

De lange, kale man met het zongebruinde hoofd keek me nog steeds verwachtingsvol aan. Ik vertelde hem dat ik een shemale ben. Dat schrikt veel mannen af.

“Wat?? Nee, dat geloof ik niet. Ben je niet geboren als vrouw? Heb je een penis?” Hij zei het zo luid dat François het ook had gehoord; een glimlach verscheen op z’n gezicht en het hoofd van de Franse maffia kwam geïnteresseerd als een echt alfa mannetje op me afgelopen, met Frans in z’n kielzog.

De lange zongebruinde heer stond me nog steeds verlekkert aan te kijken.

“Wil je m’n pik zien?” vroeg ik, terwijl ik de lakstring al omlaag deed, m’n pik kwam tevoorschijn.

“Lekkrrrrr” zei AbC, direct ging hij op z’n knieën voor mij zitten en hij begon mij te pijpen. Ondertussen zag ik dat m’n gsm weer oplichtte, het was Frank, de taxichauffeur. Ik nam op.

“Frank, schat, het loopt hier wat uit, maar ik kom er zo aan. Nog max. 10 minuten en we kunnen vertrekken. Oké?” zei ik terwijl AbC me aan het pijpen was, en  hij had duidelijk veel pijpervaring, hij pijpte me zo geweldig; m’n pik was weer knoerthard.

Ik duwde m’n stijve pik zo diep in z’n mond dat AbC uiteindelijk met z’n rug op de grond lag, ik ging op z’n gezicht zitten, zodat hij me kon rimmen; dat deed meneer AbC ook verrassend lekker, goed, zelfs zalig. Daarna deed ik m’n stijve pik in z’n mond en ging ik hem keelneuken, tot tegen z’n huig. Ondertussen rookte ik mijn sigaret.

Toen ik de sigaret uitdrukte, vond ik het hoog tijd om te gaan. Frans sputterde weliswaar tegen, want ik zou hebben ingestemd de hele nacht door te gaan, maar ik was gaar, op. En Frank, de taxichauffeur, belde opnieuw.

“Frank, schat, ik kom er nu echt aan. I promise”, zei ik, en haastig raapte ik m’n spullen bijeen.

Heer AbC schreef iets op een visitekaartje toen ik van iedereen afscheid nam, en gaf het. “Stuur me een mailtje, dan spreken we snel af. Ik kijk er naar uit” zei hij.

Pas nadat ik even later eindelijk weer naast Frank zat, m’n chauffeur, en we richting Nederlandse grens reden, had ik de tijd om het visitekaartje te bestuderen. AbC legal Services  Ab Coude stond erop gedrukt in strakke, stijlvolle letters. Het kantoor was gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam. Op de achterkant was geschreven “I want you XXX”

Het vervolg verschijnt binnenkort, want zaterdagavond 18 sept. staat een spannende sex afspraak met heer AbC op mijn agenda!!

One Comment

  • Frans says:

    Chantal, het is echt een goed verhaal waar je ingezogen wordt als lezer. Ik vind het echt super dat je mijn verhaal wilt bewerken en aan passen. Ben echt benieuwd naar het einde van dit verhaal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.