Skip to main content

In mijn roman wordt “samen de Goddelijkheid beleven” regelmatig genoemd…

Sinds het boek verscheen heb ik nog geen mails ontvangen van lezers die zich afvragen wat ik daarmee bedoel, dus wat ik bedoel is duidelijk…

De Goddelijkheid samen beleven is wat ik probeer te bereiken tijdens spannende afspraakjes, het is volgens mij het hoogst haalbare seksuele genot…

Onlangs ontving ik een mail van iemand n.a.v. ons laatste afspraakje. Toen ik zijn mail las las, verscheen een glimlach rond m’n lippen… Lees hoe hij het omschreef…

“Voor mij is sex met jou het allerlekkerste dat ik ooit heb mogen ervaren. Een heerlijke ervaring. Ik ga helemaal op in onze geweldige geile intense sex en voel mij daarbij helemaal in trance komen, heel lekker intens en diep waarbij ik het gevoel kreeg dat we samen 1 werden. Zo geil.” 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.