Skip to main content

Misschien ben je een man die zoekt naar sex met een shemale? Of misschien ben je vrouw? Het schijnt dat ook veel vrouwen graag naar shemale videos kijken. Of misschien zijn jullie een stel  benieuwd naar trio sex met een shemale?

Zo ja, dan lijkt het me heel leuk dat jij/jullie me een berichtje sturen via het contactformulier! Ik zal z.s.m. reageren.

Sex met mij in je/jullie eigen vertrouwde omgeving, ontspannen genieten van sex met elkaar,.. Geef me een beeld van je/jullie wensen. Soms zijn er wensen die ik niet kan waarmaken, dan zeg ik dat.

Je kunt een alias naam gebruiken, dat is geen probleem. Misschien droom je al jarenlang over sex met een shemale, en nu is eindelijk het ogenblik gekomen dat je de stap durft te zetten…

We zouden – om het ijs te breken – vooraf kunnen borrelen en/of ergens dineren, en na de heerlijke maaltijd gaan we naar je/jullie huis voor een onvergetelijke avond…

Hoewel ik redelijk ervaren ben wat sex betreft, is dit voor mij volslagen nieuw, spannend. Nog nooit ben ik in een Uber taxi gestapt, op weg naar ‘een klant’. Binnenkort is het mijn realiteit: Een heel spannend vooruitzicht. Waarschijnlijk is het even spannend voor jou/jullie als ik op bezoek kom…

Oftewel positieve spanning aan beide kanten… Dat kan uitmonden in een sex ontmoeting waar de vonken vanaf vliegen.

Zoals je/jullie waarschijnlijk al hebben gelezen, heb ik een (bijzondere) bekroonde roman geschreven; De Nacht dat de Sterren Dansten.

Ik ben een vrouw, maar ik ben trots op m’n pik. Ik ervaar het leven zowel als man en als vrouw.  Dat perspectief wilde ik o.a. in het verhaal zichtbaar maken voor iedere lezer(es).

Met groot plezier wil ik iedereen die mij boekt een gesigneerd exemplaar geven van De Nacht dat de Sterren Dansten.

Belangrijk: Ik wil zin hebben in sex als we elkaar ontmoeten! Daarom doe ik max. 10 afspraakjes/maand.

Liefs en kusss,

Chantal

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.