Skip to main content

De ‘inner circle’… Wat is dat?

Sex zonder condoom vind ik veel lekkerder dan met. Het liefst word ik zo vol gespoten, dat de druppels sperma uit m’n anale kutje druppelen. En het liefst door meerdere mannen. Maar MET HOOFDLETTERS: ik wil beslist geen risico lopen dat ik een soa en/of hiv oploop.

Elke drie maanden word ik normaliter getest op soa.

Een sexfeestje van de inner circle is voor max. 4 bi(schierige) mannen die met mij langdurig kunnen vrijen, een feestje van de inner circle duurt ca. 5 uur, dus tijd genoeg, en de entreeprijs (all-in)  is slechts 100 euro.

Lijkt het je geil en spannend  om een sexavond of sexmiddag van de inner circle bij te wonen? Tijdens ons eerste afspraakje kunnen we het bespreken. Een voorwaarde is wel dat je voor het sexfeestje een soa test laat doen bij de huisarts of bij de GGD.

Heb/ken jij een geschikte locatie voor het inner circle sexfeestje? Laat het dan weten! Want het is de bedoeling dat de inner circle sexfeestjes zullen plaatsvinden verspreidt over Nederland en Vlaanderen bij voldoende animo uit een regio.

Uiteraard kan het pas na de lockdown beginnen.

Kusss xxx Chantal

10 Comments

 • Rene says:

  Ik wil graag eens deze party meemaken, hoe kan ik dat voor elkaar krijgen?

  • Chantal says:

   Vul aub het contactformulier in, en vermeld dat je geïnteresseerd bent in de inner circle. Sowieso is een voorwaarde dat je voor het feestje bij de GGD langsgaat voor een soa test… xxx

 • Billy says:

  Hoi Chantal, graag zou ik een keer tot de inner circle willen zijn, meedoen. Of lekker genieten van jou alleen. We hebben elkaar nog niet eerder ontmoet hoor. Ben erg benieuwd naar jou, misschien kun jij mij helpen mijn horizon te verbreden.

  • Chantal says:

   Hoi schat, om mee te kunnen doen op een feestje van de inner circle wil ik eerst een één-op-één afspraakje met je, dan krijg ik een goed beeld.
   Vervolgens maak je een afspraak bij de GGD voor een soa test. Daarna mag je heerlijk meedoen… xxx

 • Willem says:

  Chantal,.big day vandaag !!!!! ya go girl ,.geniet ervan !!!! Je hebt vast geen tips van mij nodig over how en what,.waag t r toch op. lol. 2 friends ieder n uiteinde van n double dong ïn”…..Als zij elkaars billen raken, die 2 stijve lullen met n grote ring “binden”. De rest is all up to you ……………..!!!! nogmaals , enjoy !!!!!!!!

  • Chantal says:

   Vandaag is inderdaad the big day… 🙂 Ik zal je tip aan de mannen laten zien… 🙂 Binnenkort zien jullie het resultaat… xxx

   • Willem says:

    Super !!! wish i was there ~allemaal dressed in kinky lingerie. Niks nicer dan samen vantevoren elkaars geile wishes uit te spreken !!! XXX

 • Willem says:

  Loved it !!!! Ook als was 2 eigenlijk meer 1,5 🙂 K hoop dat jullie hebben genoten van elkaar !! XXX

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.