Skip to main content

Afgelopen zaterdagavond had ik een afspraak. Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen is m’n doel dat je na afloop een WOWWW gevoel hebt. Het hoogst haalbare is als iemand, zoals deze meneer, na afloop schrijft: “Dit was voor mij ‘The Best sex ever’!!!!, een 10+!”.

De beste sex die hij in z’n leven heeft meegemaakt, heeft hij samen met mij beleeft. Dát vind ik een geweldig compliment!!

Hij schreef o.a.: “Ik geef het niet zomaar een 10 plus maar een HELE dikke 10 plus.!! Het was voor mij echt de best sex ever!! Ik wil je nogmaals dank zeggen dat je mij dit geeft.!!!  Je bent een topper.!!!”


Ik hoop dat ik nog bij heel veel heren, dames en stellen dat zal bereiken: “The Best sex ever”…

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.