Skip to main content

Hi stranger,

Ja, je leest het goed! Wil je een GRATIS SEX afspraak met mij?!

Hoe? 

Zoals je misschien weet is onlangs de 5de druk verschenen van mijn roman ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’. 

Het boek daagt de lezers uit om ‘out of the box’ te denken. (Dat doe ik nu ook bij jou.. xxx 🙂 )

Er zijn al prachtige reacties over de 5de druk op internet geplaatst, zoals:

“Zo’n prachtig boek . Wat schitterend geschreven, wat een prachtig verhaal !”

Een andere lezer schreef:

“Super mooi boek!! Echt een aanrader”

Iemand anders schreef:

“Wat een geweldig boek! Aangrijpend geschreven, moeilijk om weg te leggen. Je wordt in het verhaal meegenomen en wil weten hoe het verder gaat!”

De verkoopprijs is 20 euro.

 

 

Wil je een gratis sex afspraak?!

Hoe?
1. Laat mij weten welke naam jouw kortingscode krijgt, dat kan via het contactformulier.  Iedereen die meedoet krijgt een unieke kortingscode bv. je voornaam. Je mag de kortingscode ook een andere naam geven.
2. Ik maak de kortingscode aan op www.sterrennacht.nl en laat je weten zodra de kortingscode actief is.
3. Vertel jouw kortingscode door aan vrienden.
4. De standaardprijs voor ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ is 20 euro (incl. verzending binnen NL)

Als iemand bij de bestelling jouw kortingscode toepast dan betaalt men slechts 18 euro!

5. In WooCommerce wordt precies bijgehouden hoeveel bestellingen per kortingscode zijn verkocht.
6. Zodra met jouw kortingscode 100 bestellingen zijn verkocht dan heb je recht op een GRATIS afspraak van 1,5 uur! (excl. reiskosten)
7. Je kunt doorsparen tot 200 boeken verkocht, dan heb je recht op een sex afspraak van 3 uur!

HEEL BELANGRIJK: ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ is NIET VERKRIJGBAAR IN DE BOEKHANDEL!!!

Het boek verspreidt zich dankzij internet én enthousiaste lezers die aan elkaar zullen vertellen dat met jouw kortingscode 2 euro korting wordt ontvangen!

Inschrijven voor deze unieke actie is nu geopend!
In totaal is er ruimte voor 100 kortingscodes! 
Na 200 verkopen is de code verlopen.
Heb je veel vrouwelijke contacten? ‘De Nacht dat de Sterren Dansten’ wordt vooral door veel vrouwelijke lezers enorm gewaardeerd!
Enkele zeer recente reacties over de 5de druk op Facebook:
Vandaag 29-5-2022 geplaatst:
“Een heerlijk boek om te lezen, moest mezelf dwingen het niet in één keer uit te lezen omdat ik langer van het verhaal wilde genieten. Dank je wel voor het schrijven (en de persoonlijke tekst voorin).”
28 mei 2022 geplaatst:
“Wat een geweldig boek! Aangrijpend geschreven, moeilijk om weg te leggen. Je wordt in het verhaal meegenomen en wil weten hoe het verder gaat! Mooi voorwoord en eindigt met een interessante uitleg.  Hoop dat deel 2 er ook komt. Ook een lieve tekst voorin het boek speciaal voor mij geschreven. Dank je wel Shantah! ❤🙏🍀
 • Er is geen link van www.sterrennacht.nl naar www.shemale-holland.nl
 • Zodra de 100 couponcodes zijn verstrekt laat ik deze blog verdwijnen, zodat de bron van de couponcodes niet kan worden ontdekt… 🙂

100 boeken lijkt misschien veel maar:

 • Omdat het boek nog niet verkrijgbaar is in de boekhandel!!
 • Aangezien veel lezeressen het boek ‘een aanrader’ noemen!!
 • Omdat veel vrouwen binnen een paar dagen het boek ‘verslinden’…

Kan het héél snel gaan…

Heb je een groot netwerk met vrouwen? 

Meld je dan nu aan!  

2 Comments

 • Beste Chantal,

  Ik ben nog niet verder gekomen dan het voorwoord, maar alleen dit al raakte een gevoelige snaar .
  Goed dat je achter je principes bleef staan,ondanks de financiële en prive problemen.
  Je moet niet tegen je eigen natuur ingaan hoe moeilijk het ook is , helemaal mee eens.
  Benieuwd hoe het boek verder gaat.

  ♥️♥️♥️💋💋💋

  • Chantal says:

   Hi Jan,

   Hartelijk dank voor je feedback! Ik vind het super dat je het boek leest! Klopt, ik bleef achter m’n principes staan, De prijs die ik ervoor zou betalen besefte ik toentertijd weliswaar nog niet… In deze wereld worden we geacht de gebaande paden te bewandelen…
   Als je het boek uit hebt zou ik het geweldig vinden als je de ‘lees ervaring’ hier plaatst.

   Ik ben zowel vrouw als man. Ik noem mezelf een shemale omdat die term mij het best omschrijft. Ik ben trots op het lichaamsdeel dat ( de meeste) andere vrouwen niet hebben. Er zit een dikke 5mm ring door m’n eikel waardoor het mannelijke deel altijd voel…
   Maar voor de rest ben ik 100% vrouw.

   Ik ben een taboe en de manier zoals ik denk is een taboe. Duizenden jaren werden onze voorouders verteld hoe ze moesten denken en leven.

   Ik denk dat het nu hoog tijd voor een serieuze, structurele verandering in ons collectieve denken, anders eindigt deze wereld in een collectieve Hel op aarde over 50, 100 of 200 jaar.

   In het boek wordt je geest verruimt, zoals sommige lezers…

   Ik denk anders, dat uit zich op allerlei manieren. O.a. op de manier zoals ik het boek verkoop. Ik bleef achter mijn principes staan tijdens de gesprekken met geïnteresseerde uitgeverijen. Ik heb gekozen voor andere manier. Ik verkoop het boek ‘gewoon zelf’, via een website.

   Door de publieksjury van de Gouden Meeuw Literatuurprijs is mijn roman bekroond! In het juryrapport werd gesteld dat mijn roman zich kan meten met de ‘Celestijnse belofte’. Dat is één van de meest verkochte romans aller tijden!

   Ik vind het fascinerend om te ontdekken hoe deze “gratis sex” actie gaat verlopen…

   Jan, geniet van je goddelijke reis door Occitanië… <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.