Skip to main content

De volgende ochtend pakte ik het visitekaartje en bezocht de website van AbC Legal Services. De website toonde een succesvol internationaal opererend advocaten kantoor, met kantoren in o.a. New York, London, Amsterdam, Hamburg. De oprichter was Ab Coude. Op de foto herkende ik de zonbruingekleurde heer die ik in het penthouse van Frans had ontmoet.

Was deze man de rechterhand van het hoofd van de Franse maffia?

Ik voelde twijfels, maar ik was nieuwsgierig geworden, ik besloot heer AbC te mailen. En dan, aan de hand van zijn reactie, zou ik besluiten wat te doen.

Binnen tien minuten ontving ik al een reactie; hij vond me geweldig en de verhalen die Frans over mij had verteld hadden hem doen besluiten om mij graag te boeken voor drie uur op zaterdagavond 18 sept. op zijn adres in Amsterdam, aan de Keizersgracht.

Zijn reactie was zo overdonderend dat ik toestemde.

Maar even later, toen ik de afspraak in m’n agenda noteerde, voelde ik wel angst en twijfels: Was dit wel een goed plan? Een sex afspraak met de advocaat van de Franse maffia?

Zondagmiddag 19 sept.

Ik ben nog “in the mood”; een mooi ogenblik om te vertellen hoe m’n (eerste) sexontmoeting met de heer AbC – gisteravond – is verlopen.

“Dit was een avond die ik wil inlijsten om aan de muur te hangen”, zei hij na afloop.

Zaterdagavond 18 september was een supermooie najaarsdag. Ik ontmoette Ab, op het grote dakterras van het pand aan de Keizersgracht, hartje Amsterdam. Het glas prosecco en een plank met allerlei heerlijke zee gerechtjes als starter van onze ontdekkingsreis vond ik heel goed gekozen. Ik genoot van de atmosfeer, het eten, de drank en het gezelschap, want Ab is een gezellige prater. Ik ontweek wel het onderwerp ‘maffia’.

Het beloofde een heerlijke, geile avond te worden vol sex. Ik was wel enigszins verrast toen Ab na de prosecco overstapte op triple bier, en in zeer korte tijd maar liefst vijf flesjes naar binnen goot.

Ab was zo gigantisch geil, door de triples werd z’n geiligheid wat getemperd.

“Maar waarom zou je de geiligheid willen temperen?” vroeg ik hem nadat hij z’n uitleg had gegeven, na het vijfde flesje triple…

De avond begon dus wat anders dan gepland, maar ik kreeg wel een goed beeld van z’n verlangens, want de meeste enigszins aangeschoten mannen zijn makkelijke praters: Hij wilde mij dat hij me zo kinky mogelijk wil zien, zwaar opgemaakt, en hij vind het geil als ik een sigaret of joint rook tijdens onze sex. Terwijl hij aan het vertellen was, hielp ik Ab om z’n kleren uit te doen.

‘En ik heb straks een verrassing voor je”.

Ik voel mijn pik weer stijf worden terwijl ik dit schrijf, dat gebeurde gisteravond ook. Ik stak een joint op, en keek de naakte aangeschoten heer AbC in de ogen: “Bedoel je dit schat?” vroeg ik terwijl ik lichtjes met mijn pik begon te spelen, die binnen korte tijd knoerthard was. Ab keek afwisselend naar m’n pik met de glimmende 6mm dikke prins Albert ring die door de eikel zit en naar mij, en terwijl ik genoot van de joint werd ik door Ab heerlijk gepijpt.

Daarna opende ik m’n zwarte leren bh, waardoor de glimmende tepelringen tevoorschijn kwamen. Ab stopte met pijpen en sloot z’n mond over de linker tepelring, hij zoog er zachtjes aan, daarna liet ik hem hetzelfde doen met m’n rechter tepel. M’n tepels waren hard, en m’n pik was ook nog knoerthard.

Ik deed wat glijmiddel op m’n stijve pik en duwde Ab vriendelijk achterover naar de grond, zodat hij op z’n rug lag, en zachtjes, beheerst stootte ik mijn stijve pik naar binnen. Ab kreunde van genot.

Daar lagen we op het Amsterdamse dakterras, onzichtbaar voor de wereld.

Langzaam en beheerst stootte ik lichtjes op de juiste plekjes, m’n stijve pik ging eruit en erin, en dat herhaalde ik, het ritme afstemmend op z’n ademhaling… Hij genoot; “ooowwww, wat is dit lekker” bleef hij zeggen.

Totdat ik plotseling werd opgeschrikt door een hard geluid dat vanuit de verte dichterbij kwam. Ik keek op en zag een helikopter met een zoeklamp dichterbij komen. Ab had het ook gezien. “Kom, laten we naar binnen gaan” zei hij en even later stonden we binnen, in het prachtige appartement.

“Ik heb een verrassing voor je”, zei Ab, “beneden in de kelder”. Z’n ogen schitterden van enthousiasme. “Stap maar in de lift”.

Op dat ogenblik voelde ik dezelfde angst die ik had gevoeld toen ik deze afspraak in m’n agenda had genoteerd. Die blik in z’n ogen vertrouwde ik niet.

Maar de liftdeur opende en ik stapte in de lift. Wat stond me te wachten?

Ab drukte op de knop, de liftdeur sloot zich, en de lift daalde af naar -2. Ab stond naast mij, maar zei niets. Ik vond het griezelig.

Eenmaal beneden, nadat de liftdeur opende, liet Ab me voorgaan. Ik zag een oude gemetselde stenen muren, met grote stenen, een oude stenen trap, en er hing een brandende olielamp. “Wat bijzonder” zei ik in de stilte, wachtende op een reactie van Ab, die achter me stond. Nadat de liftdeur was gesloten, konden m’n ogen wennen aan het donker.

“Loop maar de trap op” zei Ab erotisch in m’n oor, en voorzichtig zoekend in het duister liep ik de ronde stenen trap op, die overigens veel minder hoog was, dan ik in eerste instantie dacht. Welgeteld precies één ronde, en toen zag ik het. M’n mond viel open van verbazing.

In de lift omlaag had ik gedacht dat we hier, in de kelder, in een soort sm-studio zouden lopen, en misschien was het hier wel een sm studio, maar m’n eerste indruk was iets compleet anders: Boven ons schitterden sterren, dat was het enige verlichting. In de verte klonk een nachtegaal, en ik hoorde het geluid van honderden krekels. Ergens in de verte stroomde water. Ab stond naast me. Ik leunde met m’n handen op een oude stenen muur, ik keek Ab aan, z’n ogen schitterden.

“Weet je al waar je bent?” vroeg hij zacht. “Of wacht, ik zal je geheugen een beetje opfrissen”, zei hij, en terwijl ik naar de duistere horizon bleef kijken,  voelde ik dat Ab op de grond ging zitten, tussen m’n benen en hij nam m’n penis in z’n mond.

Hier komt het vervolg van mijn spannende, bijzondere – eerste – sex ontmoeting met de heer Ab C.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.