Het is vandaag 20 dec. 2020, Nederland is in lockdown: In hoeverre ik, met max. tien sexafspraakjes/maand, een gevaar vorm voor de verspreiding van corona, is wat mij betreft nihil, maar ik zal me aan de regels houden.

Dit is wel een mooi ogenblik om jullie wat meer te vertellen over hoe ik de sex afspraakje zie:

Sex is m’n grootste hobby, en ik wil heel graag dat het zo blijft: Ik wil uitkijken naar m’n sex ontmoetingen; bij nieuwe contacten wil ik de kriebels in m’n buik blijven voelen in aanloop naar ons eerste sexafspraakje…

In aanloop naar dat eerste sex afspraakje wil ik een goed beeld hebben over je ervaring met shemales en verlangens, zodat ik je kan geven wat je zoekt. Soms zijn er mannen met seksuele verlangens die ik niet kan vervullen, dan laat ik het weten, want ik ben tevreden als jij na afloop een wowwww gevoel hebt .

In de sex industrie werken mensen vaak om zo veel mogelijk geld te verdienen. Voor mij ligt het anders. Als ik veel geld zou willen verdienen op deze manier, dan verlaag ik m’n tarief naar 100 euro/uur; dan heb ik 100+ sexafspraakjes/maand.

Dan wordt het massa, en verdwijnt het gevoel.

Ik begrijp dat mijn tarief fors is, sommigen vinden het belachelijk. Dan zien ze blijkbaar niet wat ik doe voor dat bedrag…

Ik kies voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Het liefst zie ik je met regelmaat terugkomen, en het liefst verwelkom ik je ook op sex-avondjes van de ‘inner circle’, als dat je aanspreekt.

Tijdens twee recente sexfeestjes van de inner circle zijn er opnames gemaakt, in m’n vorige blogs kan je de links vinden, dan krijg je een goed beeld.

De volgende video wordt een solo video, only me. 

Zodat je een beter beeld krijgt… xxx

En voor de rest hoop ik dat de corona maatregelen z.s.m. achter de rug zijn. Fingers crossed.

Kusss  xxx  Chantal

3 Comments

 • Willem schreef:

  ik denk je wel te snappen. Je hebt wellicht mijn foto in lingerie gezien, en ik heb pas later gelezen dat jij daar niks mee hebt. Dat was dus nogal, dom van mij ! Ik denk dat de prijs, zoals jij net hebt neergepend, iets is dat iedereen zelf maar moet bezien. Voor de een is het too much voor de ander is het ok. Net zoals het kan zijn , met nieuwsgierigheid naar ……………..Voor de een is dat too much, voor de ander echt “n pracht ervaring. Ik hoop mezelf ooit ’s te scharen in die nieuwe pracht ervaring met jou !

  • Chantal schreef:

   Ik heb geen idee wie je bent…

  • Chantal schreef:

   Hoi Willem, ik wil al “mijn klanten” (tussen aanhalingstekens, omdat het niet zo voelt) een geweldige, prachtige ervaring geven, omdat ik dan tevreden ben. Tien afspraakjes/maand vind ik het maximum, dan blijft het leuk.
   Volgens mij een hele logische benadering, maar ik ben een uitzondering… En dat ben ik. xxx

Leave a Reply