De meeste auteurs, boekenschrijvers, hebben een contract ondertekend met een uitgeverij, die o.a. de promotie van het boek doet. In mijn geval heb ik gekozen om mijn roman zelf te verkopen, rechtstreeks, via de website.

Het is een mooi, bijzonder en boeiend verhaal dat je meeneemt op een prachtige reis terug in de tijd, naar 1145, de vroege middeleeuwen. Je ontdekt de wereld van de andersdenkenden, voordat ze 100 jaar later werden uitgemoord door de Inquisitie omdat hun zuivere, taboedoorbrekende levensstijl niet paste binnen het christelijk denken.

Ik ben een andersdenkende, al veel lezers hebben zich herkent als andersdenkende. Misschien herken jij jezelf ook?

Zoals jullie weten ben ik zowel vrouw als man, ik zie de wereld door mijn ogen, en kort samengevat: Volgens mij zijn wij, als mens, helaas het spoor volledig bijster. De aarde is een kosmisch paradijs, ons collectieve doel zou volgens mij moeten zijn om op een dag hier in vrijheid, overvloed, respect en vrede samen te leven in dit kosmisch paradijs, zoals de andersdenkenden samen leefden, like in Heaven. Maar gedreven door macht en geldzucht ziet het huidige toekomstbeeld eruit als living in Hell. 

Wij zijn het product van 2,000 jaar genetische manipulatie; de afgelopen duizenden jaren werd iedereen die anders dacht simpelweg uitgemoord, die genen werden verwijderd.

Tegelijkertijd zijn wij geboren in een wereld die zich economisch vooral de afgelopen 200 jaar heeft ontwikkeld. In de boekenbranche zijn enkele succesvolle uitgevers uitgegroeid tot mediaconglomeraten, die in 1965 het ISBN introduceerden, waardoor iedere auteur wereldwijd het systeem moet gebruiken. Het gevolg: Auteurs wereldwijd verdienen peanuts, terwijl de mediaconglomeraten jaarlijks vele honderden miljoenen euro’s netto winst behalen.

Ik wilde een ‘goed’ boek schrijven; het heeft me maar liefst 3,5 jaar gekost, 24/7. Dag en nacht werkte ik aan het verhaal, het schrijven werd een obsessie.

In de zomer van 2008 was ik in gesprek met drie geïnteresseerde uitgeverijen. Ik verwachtte ca. 5 euro/boek, dat leek mij fair. Ik kon m’n oren niet geloven, want als onbekende debutant moest ik niets verwachten, dus vandaar dat ik besloot het boek zelf te verkopen, en uit protest, en om bij andere auteurs en bij de lezers de ogen te openen, heeft mijn roman geen ISBN. Ik noem het FairTrade.

Als het boek uitgroeit tot een (internationaal) succes, zal ik 80% van de inkomsten doneren om een wereld te creëren ‘like in Heaven’, dan wil ik hier graag terugkomen, in een volgend leven. Eerder niet.

Door het boek te bestellen en te lezen steun je dit mooie initiatief, en je ontvangt maar liefst 50 euro korting op ons spannende sexafspraakje… xxx

Als je het boek niet wilt lezen, dan is er een andere mogelijkheid om 50 euro korting te ontvangen! Verstuur via de website twee exemplaren aan een willekeurig persoon (dat kan anoniem), en je ontvangt ook 50 euro korting. Weet je geen persoon? Verstuur dan twee exemplaren naar bijv. een bibliotheek in een grote stad, of sportclub, sociëteit, kroeg etc. Zodat meer lezers het boek ontdekken.

Omdat het boek geen ISBN heeft, wordt het in alle mainstream media, ook bij de publieke omroepen(!), helaas niet onder de aandacht gebracht: Dat laat de macht zien van de mediaconglomeraten; (familie)bedrijven die graag bepalen wat wij zien, horen, lezen, denken, geloven en kopen.

30-4-2021: De eerste reactie is geplaatst, en die reactie maakt me heel blij.. xxx

Kusss  xxx  Shantah

“ik ben superblij je boek te mogen lezen en geniet van iedere bladzijde! Jouw vrijheid in mens zijn en sexualiteit is fantastisch! Met jouw boek heb je mijn verstand een flinke duw gegeven, met je sexualiteit een nieuwe dimensie! Dankbaar!” (lees meer onderaan bij reacties)

6 Comments

  • Willem schreef:

    hey mooi mens,. ik ben superblij je boek te mogen lezen en geniet van iedere bladzijde ! Jouw vrijheid in mens zijn en sexualiteit is fantastisch ! ik ben nu inmiddels 56 ,.wellicht was mijn “mens zijn” in al die jaren te bekrompen, Met jouw boek heb je mijn verstand een flinke duw gegeven, met je sexualiteit een nieuwe dimensie ! Dankbaar ! 🙂

  • Chantal schreef:

    Het is vandaag 1 mei 2021, de corona manie lockdown duurt voort. Ik ben heel benieuwd wanneer sexwerk eindelijk weer mag… xxx

Leave a Reply